Kas ve Eklem ağrılarına neler iyi gelir

Hastalandığımızda ya da spor sonrası yaşadığımız kas ve eklem ağrıları oldukça zor bir durumdur ve ağrısı da öyle hemen geçmez. Ancak bu ağrıları hafifletmenin doğal ve sağlıklı bir yolu var.
İşte kas ve eklem ağrılarına iyi gelen karışım, çorba ve bitki çayları:
Zerdeçal çayı: Zerdeçalın acı tadına bakmadan, özellikle çay olarak tükettiğinizde eklemlerinizi iltihaptan koruyarak ağrılarınızı dindirmeye yardımcı olur. Eklem ağrılarınız olduğunda zerdeçal çayını sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez tüketebilirsiniz.
Anason çayı: Her türlü ağrı, özellikle de baş ağrıları için çok güçlü etkilere sahip olan bu bitkinin, hoş kokusunın yanı sıra kan dolaşımını hızlandırıcı ve kalbi güçlendirici etkisi vardır.
Ballı sıcak su: Ağrı kesici özelliği bulunan balı sıcak su ile karıştırıp çay gibi tükettiğinizde tüm vücudunuz rahatlayacak ve geceleri rahat bir uyku uyuyabileceksiniz.
Brokoli çorbası: Brokoli, lahana ailesi içinde yer alan oldukça güçlü sülfür barındıran ve antioksidan özelliği olan bir sebzedir. İçeriği sayesinde eklemlerde oluşan iltihabı azaltarak ağrıların hafiflemesine yardımcı olur.
Kas ve Eklem ağrılarına neler iyi gelir Kas ve Eklem ağrılarına neler iyi gelir Reviewed by Unknown on Ocak 15, 2016 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.