Hem temiz bir cilde sahip olmak hem de göbeğinizi eritmeye ne dersiniz ?

                                         
  LİMONLU YOĞURT KÜRÜ

Limonlu yoğurt kürü malzemeleri :Yoğurt, harika bir protein kaynağı olup metabolizmayı hızlandırıcı özelliğe sahiptir.  Az yağlı 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım limon Yarım çay kaşığı zerdeçal  eğer yoksa 1 çay kaşığı hakiki pul biber de koyabilirsiniz. Pul biberin yağ yakıcı özelliği vardır. Limon ise toksinlerden vücudu arındırmaya yardımcı olur. 
Limonlu yoğurt kürü yapılışı Yoğurt, yarım limon suyu, zerdeçalı bir kapta karıştırın. Gece uyumadan önce bu karışımı tüketin ve daha sonrasında hiçbir şey yemeyin. Kürü uygularken dikkat etmemiz gerekenler şunlar...
 Hareketsiz bir insanın kilo vermesi çok zordur, bu nedenle daha fazla hareket etmeniz gerekir. Günde en az 2 litre su içmelisiniz. Beslenmenize daha fazla dikkat edin. Zayıflama süreci içinde tuzu, beyaz şekeri, beyaz ekmek, hamur işi tarzı tatlıları, kızartma ürünlerini hayatınızdan çıkarmalısınız.Çünkü diyette çok önemli bir faktör..bu kürü iki gün yapıp bir fayda beklemeyin.Faydasını görmek için  en az 2 hafta tüketmeniz gerekiyor.Bu kür ile temiz bir cilde de sahip olacaksınız..
   
   Göbek eriten diğer bir kürlerimiz ise:

2-GÖBEK ERİTEN YOĞURTLU KÜR
Göbek eriten yoğurtlu kürü malzemeleri :
1 adet limon 250 gram yoğurt 4 dal maydanoz 4 dal dereotu. Göbek eriten yoğurtlu kür yapılışı Maydanoz ve dere otlarının hepsini bir kaba ince ince kıyın. Limon suyunu ve 250 gram yoğurdu da ekleyip karıştırın. Haftada en az 2 kez bu kürü uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce tüketmeyi unutmayın.













3-GÖBEK ERİTEN SODALI YOĞURT KÜRÜ 

Göbek eriten sodalı yoğurt kürü malzemeleri:
1 şişe maden suyu Yarım limonun suyu 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt Sodalı yoğurt kürü yapılışı 3 yemek kaşığı yoğurdun üstüne yarım limon suyunu karıştırın. Bir tarafta iyice karıştırarak diğer taraftan yavaşça maden suyunu yoğurdun üzerine ekleyin. Sabahları kahvaltı yapmadan yaklaşık yarım saat önce ve gece uyumadan yaklaşık yarım saat önce tüketmelisiniz. 



Hem temiz bir cilde sahip olmak hem de göbeğinizi eritmeye ne dersiniz ? Hem temiz bir cilde sahip olmak hem de göbeğinizi eritmeye ne dersiniz ? Reviewed by Yazar on Şubat 28, 2017 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.